Tilbage til Opskrifter

Verdens nemmeste boller

Verdens hurtigste og nemmeste boller og uden at få fingerne i dejskålen…..

Dag 1

15 gr. gær

3,5 dl koldt vand

350 gr. hvedemel

100 gr. havregryn eller grahamsmel

1 spsk olie, blødt smør eller plantemargarine

1 strøgen spsk. sukker

1,5 tsk. salt

1. Rør gæren ud i det kolde vand

2. Tilsæt de øvrige ingredienser

3. Rør dejen sammen med en røreske til den er ensartet og hænger sammen i en stor klump. Dejen skal ikke æltes med hænderne.

4. Dæk skålen til med husholdningsfilm og stil den i køleskabet til næste dag.

Dag 2

1. Tænd ovnen på 200 grader

2. Læg bagepapir på en bageplade

3. Form 12-14 boller med 2 spiseskeer ved at tage dej nok til en bolle op på den ene ske og skubbe den ned på bagepladen med den anden ske

4. Lad bollerne efterhæve 10 min.

5. Pensl bollerne med mælk og bag dem 20-25 min. til de er gyldne

6. Stil de nybagte boller til afkøling på en bagerist.

Bollerne er velegnet til frysning.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.