Mangosalsa


1 moden avo­cado (ca. 250 g)

2 tsk friskpres­set citronsaft

1 skr­æl­let moden mangof­rugt i små styk­ker (ca. 200 g)

250 g cher­ryto­ma­ter i kvarte

1 fint­hak­ket rød­løg (ca. 75 g)

1¼ tsk groft salt

Frisk­kvær­net peber

Frem­gangs­måde:

Flæk avo­ca­doen og fjern sten og skind. Skær avo­ca­doen i små tern og vend dem for­sig­tigt sam­men med citrons­aft og de øvrige ingre­di­en­ser. Stil salsaen til­dæk­ket i køle­ska­bet i mindst ½ time. Smag til.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>